“GUA TAHU ITU SIAPA” CONTEST

Gila la mamat ni… buat peraduan…

Gila la jugak kalu aku tak joint kan?? kan??

Dulik apa aku dengan hadiah yang di tawarkan, sebab kalu aku tak berjaya mendapat salah satu hadiah tu… siap la ko Hamzah. Aku buat FAN PAGE kat FACEBOOK suh orang joint “BOIKOOT HAMZAH SI TERBANG TINGGI-TINGGI” muahahahaha………

gua tahu itu siapa

Siapa orang misteri disebelah kanan hamzah dan apa yang beliau buat??

emmm…..susah gak soklan dia yek.. siapa yek??

ko tahu?? tak tahu??

aku?? lagi la tak tahu…. tp tak per, aku tetap nak bagi gak jawapan nya…

Jawapan nya :

Seorang perempuan yang di panggil EMAK. Sedang makan ketupat dan rendang di pagi raya…

Dan kak sumi TAG 3 orang, iaitu :

Ok..dulik apa aku kalu yang dah kene TAG nie dah ada yang buat kan… janjji ado….hehehe

Ok Hamzah, aku harap ko terima jawapan kak sumi walaupun salah.. aku tak kira, aku nak hadiah gak.. kalu tidak aku tarik balik hadiah yang aku bagi kat ko tempoh hari…hahahaha

Ok korang, rasa-rasa nak joint peraduan yang si Hamzah anjurkan, silakan.

Hamzah nie dah la single, hensem, kacak, comel dan yang paling penting kelakar. Tak caya??

korang g ushar kat blog dia Terbang Tinggi- tinggi tu… memang kencang la… komen pun bukan 10, 20 orang…tapi mesti lebih dari 40 komen

Aku nya blog pun tgk la, komen dari dia jer dah dekat 50 komen. Gila tak gila…..hehehe

Jadi meh mengila masuk peraduan yang dia anjurkan..

Nota kaki : perghh…….. 1 sudah selesai, tinggal lagi 2 peraduan belum di buat… sabau…sabau.. idea sedang di cari..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge