[PERADUAN] Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com

[ENTRY MELEKAT sehingga 30.11.2012]

Saya bukan la pandai untuk mencipta peraduan. kali terakhir pun saya buat pada awal tahun 2011 okey..tu pun bersama dengan adik saya…

Kali ni dengan kerjasama KLEENEX pun masih tiada yang nak joint ker??waaaaaaa…. sedih tul.. hadiah berupa barangan dari KLEENEX la.. x nak ker??

Ok.tak nak buang masa….. tolong la joint peraduan ini. senang jer wei……

Cara-caranya :

  1. Buat BLOG dengan tajuk Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com
  2. LETAK 1 keping gambar yang memaparkan suasana yang korang rasa sangat comel, best dan seronok ketika tu.. dengan disertakan ayat untuk mengambarkan suasana gambar tu la…
  3. Tinggalkan permalink ULR korang di komen bawah.
  4. Saya akan pilih 5 orang pemenang berdasarkan yang menarik dan tertarik.
  5. Hadiah akan diberikan berdasarkan produk TISU KLEENEX + Voucher RM10.00

contoh :

 Kenangan membuka sampul duit raya bersama-sama sambil mengoyak, mengira dan menyepahkan memang sunggu seronok. Kerana ketika ini mereka adik beradik saling berkerjasama antara satu sama lain untuk memastikan tiada duit yang tertinggal di dalam sampul duit raya ini.

Antara hadiahnya ialah :

Kleenex Festive Box Packs, Kleenex 3-ply Ultrasoft Pocket Packs, Kleenex Vintage Pocket Packs, Kleenex Vintage Value Packs, Kleenex Hand & Face Moist Wipes,  Kleenex Hand Sanitizing Moist Wipes

dan juga VOUCHER

Haa…….. best tak hadianya? Jadi nak cuba nasib? Apa lagi.. buat 1 entry dan jangan lupa tinggalkan LINK di komen bawah. Pemenang akan saya tentukan berdasarkan cerita yang menarik dan juga ‘creativity’ masing-masing….

Jadi apa kata buat entry tu sekarang supaya mudah saya nak pilih pemenang nya.

Tarikh tutup penyertaan : 30.11.2012

Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

Untuk makluman :

**Setiap penyertaan akan menyumbang RM10  untuk bantuan amal Make A Wish Malaysia  untuk merealisasikan setiap impian mereka yang dimana antara mereka mempunyai penyakit yang merbahaya. Jadi bantu la saya untuk menyumbangkan RM10 setiap URL link yang korang tinggalkan walaupun tidak memenangi peraduan ini.**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 Comments

  1. madam casper November 22, 2012
  2. madam casper November 22, 2012
  3. Liza November 22, 2012
    • Sumijelly December 3, 2012
  4. Nurul November 22, 2012
  5. sha November 23, 2012
  6. sha November 23, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
  7. awek cun November 23, 2012
  8. donnyien November 24, 2012
  9. LaLa November 25, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 3, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
  10. strawberi November 29, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
  11. lov November 29, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 1, 2012
    • Sumijelly December 3, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge