[ENTRY MELEKAT sehingga 30.11.2012]

Saya bukan la pandai untuk mencipta peraduan. kali terakhir pun saya buat pada awal tahun 2011 okey..tu pun bersama dengan adik saya…

Kali ni dengan kerjasama KLEENEX pun masih tiada yang nak joint ker??waaaaaaa…. sedih tul.. hadiah berupa barangan dari KLEENEX la.. x nak ker??

Ok.tak nak buang masa….. tolong la joint peraduan ini. senang jer wei……

Cara-caranya :

  1. Buat BLOG dengan tajuk Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com
  2. LETAK 1 keping gambar yang memaparkan suasana yang korang rasa sangat comel, best dan seronok ketika tu.. dengan disertakan ayat untuk mengambarkan suasana gambar tu la…
  3. Tinggalkan permalink ULR korang di komen bawah.
  4. Saya akan pilih 5 orang pemenang berdasarkan yang menarik dan tertarik.
  5. Hadiah akan diberikan berdasarkan produk TISU KLEENEX + Voucher RM10.00

contoh :

 Kenangan membuka sampul duit raya bersama-sama sambil mengoyak, mengira dan menyepahkan memang sunggu seronok. Kerana ketika ini mereka adik beradik saling berkerjasama antara satu sama lain untuk memastikan tiada duit yang tertinggal di dalam sampul duit raya ini.

Antara hadiahnya ialah :

Kleenex Festive Box Packs, Kleenex 3-ply Ultrasoft Pocket Packs, Kleenex Vintage Pocket Packs, Kleenex Vintage Value Packs, Kleenex Hand & Face Moist Wipes,  Kleenex Hand Sanitizing Moist Wipes

dan juga VOUCHER

Haa…….. best tak hadianya? Jadi nak cuba nasib? Apa lagi.. buat 1 entry dan jangan lupa tinggalkan LINK di komen bawah. Pemenang akan saya tentukan berdasarkan cerita yang menarik dan juga ‘creativity’ masing-masing….

Jadi apa kata buat entry tu sekarang supaya mudah saya nak pilih pemenang nya.

Tarikh tutup penyertaan : 30.11.2012

Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

Untuk makluman :

**Setiap penyertaan akan menyumbang RM10  untuk bantuan amal Make A Wish Malaysia  untuk merealisasikan setiap impian mereka yang dimana antara mereka mempunyai penyakit yang merbahaya. Jadi bantu la saya untuk menyumbangkan RM10 setiap URL link yang korang tinggalkan walaupun tidak memenangi peraduan ini.**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 Responses to “[PERADUAN] Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com”

  1. madam casper says:

    nnt kak join lepaih settle kerja

  2. madam casper says:

    nnt kak join lepas settle kerja
    madam casper´s last blog post ..b4 pencen

  3. Liza says:

    Akan join via my son’s blog soon. Hehehe..

    • Sumijelly says:

      Thanks Norul sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

  4. Nurul says:

    Wah best nih.. nak join nanti.. :)

  5. sha says:

    in shaa Allah .. akan sha sokong peraduan ni.. sha cube buat hari ni ye Sumi ….
    sha´s last blog post ..iPhone 5 Gadget Impian

    • Sumijelly says:

      Thanks sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

  6. awek cun says:

    takpa lah biar aku yg masuk dan aku menang….tapi camna su aku xde blog…huhuuu…

  7. donnyien says:

    semoga contest ini berjalan degan jayanya… produk kleenex memang yang terbaik bagi saya..
    donnyien´s last blog post ..Cara selesaikan error “continue reading”

  8. LaLa says:

    suda juin…

    plz visit, view & read…

    http://shazfilafarisha.blogspot.com/2012/11/kongsi-kasih-sayang-bersama-kleenex.html

    tQ[:))]

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me
    LaLa´s last blog post ..Kongsi Kasih Sayang bersama KLEENEX

    • Sumijelly says:

      Thanks Lala sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Mun sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Ita sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Liza sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks kak ina sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Raihana sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Eka sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

  9. strawberi says:

    ok..join jugak..tp nt sok kita bg link..sbb buat schedule esok pagi..hehe
    strawberi´s last blog post ..Menjadi jugak durian crepe

    • Sumijelly says:

      Thanks Fara sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Azelyusoff sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Nana sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Suria sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Lov sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks Strawberi sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

    • Sumijelly says:

      Thanks NurinKhairi sbb sudi joint………..

      Keputusan akan di maklumkan dalam masa 2 minggu dari tarikh tutup…..jadi sila pastikan anda bersabar menanti yek…….

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: