Kad Raya Tourism Malaysia bagi Tahun 2015

hahaha…. motif nak bagi tau kad raya Tourism Malaysia kat orang…… haaaaaaaaaa… tu la kad ni bukan sebarang kad hokey!!

Sapa dapat KAD ni memang special la… hahaha

Nampak luar macam biasa… haaa

Sebenarnya ada app yang perlu di muat turun untuk melihat keajaiban berlaku tau….

Memula uolls kene la muat turun aplikasi nya…

muat turun kat google play yek.. jangan korang muat turun kat tempat lain.. memang sah la tak jumpa..hahahah

Dah muat turun… haaa… buka la aplikasi nya yek…

Sebab kina nak mula scan gambar kat kad hari raya tu….

Sebelum mula tu dah ada cara-car anak guna plikasi ni…

>>>> cari wallipop

>>>> cari gambar yang nak di scan tu

>>>> pastu scan….

 

G cari logo SELAMAT HARI RAYA kat atas kad raya tu 

Dah jumpa gambar tu kan… haaa apa lagi tekan jer.. nanti scan la gambar tu…

 

Lepas scan tu…

Nanti ada video kuar… ala.. video ringkas jer wei.. tak la macam movie 1..2 jam… ni video dalam 1..2  minit jer…

video ni mesti la mengenai Tourism Malaysiakan.. cuti-cuti Malaysia yang tajuk nya Dekat Jer…heheheh

Haaa……. agak-agak ada ker yang nak KAD RAYA ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge