Bayar Mc’Donalds menggunakan kad debit atau kad kredit

Masa g makan kat Mc’Donalds Bangi tu hari.. masuk2 rasa macam pelik…

Kenapa tak ramai orang.. pastu lenggang jer…. pastu nampak luas sikit… macam nampak perubahan… jadi beratur la… nak beratur pun pening.. sebab semua kaunter kosong.. wakakaka

Sampai kat kaunter… eh perasan ada kertas cara mudah bayar….

Terus cakap ngn my IR cakap.. boleh bayar pakai kad debit @ kad kredit…. apa lagi suh la my IR cuba.. nak suh saya yg kuarkan kad.. konpem DECLINE.. duit tak der… wakakaka

Pesana macam biasa la…

Cuma time nakbaar tu selitkan kad kemudian masukkan pin nombor…

Masa nak bayar tu tengok la harga nya.. betul ker tak?

Kang terbayar lebih tak pepasal jer… kalau terkurang boleh topup ngn duit tunai jer…

 

Dah tu kemudian tunggu la sampai nombor  di panggil…wah macam g klinik lak.. ambik ubat..kah3

Tapi bila buat begini sekurang2 nya tak la penuhkan kat kaunter.. cuma time saya datang tak ramai sangat la.. tak tahu la kalau time ramai… kene lak time kad tak leh guna kan.. ha.. mengagau lak org tu nak cari duit tunai..emmm…

 

Setelah menunggu dalam 5 minit.. nombor pun naik.. ambik makanan terus duduk….

Eh.. air kopi latte tu ambik kat Mc Cafe yek.. kat kaunter biasa tak der…hehehe kangkorang g order lak…

Ok la.. pas ni boleh la guna kad jer.. sebab sebarang harga mereka terima pakai KAD….. makin galak la anak saya ajak makan Mc’donals gini…hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge