Sedap ke Kopi Vietnam?

aik..tetiba citer pasak kopi vietnam… dah kenapa yek? hahaha

Sebenarnya.. bulan lepas saya ada ke Ho Chi Minh… tapi tak sempat nak update… kemalasan melanda… jadi saya update ni jerla dulu… nanti update untuk keseluruhan citer yek..kah3

Kalau pergi Vietnam… ramai cakap suh rasa air kopinya

Saya memang penggemar kopi tanpa susu.. yang bersusu ni kurang sikit.. tapi setakat nak rasa okjer…

Jadi nak tak nak kene la rasa kopinya…

Penjual air kopi wanita….

Baca blog sebelum ni.. ramai suggest suh cari lelaki berkopiah putih… tapi tak jumpa… memang perempuan ni juga

Akhirnya….. rasa juga air kopi vietnam ni… emmm

Rasanya sangat manisssssssss… sebab dia campur gula dan susu… adoi.. tang ada gula tu memang terasa la gulanya di dasar bawah…hahahaha

Kalau habis minum.. gula masih ada kat dasar tu.. x hancur…hahahaha tapi boleh la kalau setakat nak rasa…. lagi pun secawan RM3.00 … boleh bayar ngan duit RM ko.. tu yang best… hahaha

Tapi tak leh kalah la air dari starbuck ok! kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge