Setelah 13 tahun berlalu…….

Setelah 13 tahun berlalu…….rumah saya di Lestari Puchong masih belum siap-siap lagi……. sedihnyaaaaaaaaa

Hai……. bila la nak siap rumah flat ni… emmm

Dari sebelum kahwin sampai anak dah 4 orang kot… si Danial pun dah umur nak masuk 13 tahun…

Tapak sebelah dalam pembinaan buat rumah juga… emmm… dengar kata tunggu tapak sebelah naik baru mereka siapkan jalan masuk kawasan ni…

Sebelah tu tapak untuk RUMAH SELANGORKU….

Entah nak siap bila tak tahu la…. ni lagi tinggi.. 11 tingkat dengan 13 tingkat… saya punya 5 tingkat jer rendah.. x der lift…

Mujur rumah saya tingkat 1 jew…

Kalau tengok dalam blog GNG Group.. kemain ayat nya “BERHAMPIRAN PROJEK MENUNJUKKAN BEBERAPA PANGSAPURI SUDAH SIAP

Banyak la siap……….. x siap2 lagi la.. suka suki jer kata dah siap…

Projek RUMAH SELANGORKU ni pun lambat siap.. dari Tahun 2015 macam tu jer…….

Yang lagi best… ada yang dah iklan kan untuk penjualan rumah yang tak siap lagi….

Harga pulak… pergh.. boleh tahan RM155,000.00 kooooo……

Entah la.. bila nak siap pun tak tahu… dah siap pun 1 masalah.. nak sewakan ker? atau nak jual?? emmmmmmmmm

So tunggu la lagi 5 tahun apa jadi… entah2 lagi 10 tahun pun lom tentu siap………emmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge