Kotak komen yang berbeza

Kotak komen yang berbeza dari kotak komen yg biasa aku lihat… emm…. cam konpius jer kan ayat aku nie…

gini citernya… aku g jenjalan blog org… baca entry org.. pas tu rasa cam nak komen… tp… aku x leh nak komen…

sebabnya… kotak komen blog tu x ada tempat nak komen untuk org mcm aku nie…

kenapa aku ckp gitu…

comment

tu..korang tgk yek…

ada Google Account ngan Open ID sahaja…

oleh itu… aku nak mintak tolong la kat blogger2 kat luar tu.. sila…sila la kasi open tuk pengomen nak komen blog korang… yang susah sangat tu kenapa yek??

comment

bila korang tambah function tu… senang cikit aku nak komen yek.. sebab aku nak paparkan blog aku yek.. blog sumijelly.com tau bukan blogspot aku @ wordpress aku yek..

so… sila..sila.. bagi kemudahan tu kat aku yek.. kalu tidak.. confirm x moh masuk lagi.. kekadang tingin nak komen.. aku komen… kalu kekadang aku baca jer.. aku baca jerla.. hehehe

ah..poyos jerkan sumijelly nie.. nak baca, baca jerla.. sibuk lak nak komen org punya entry… cam bagus sngt komen aku tu yek! hehehe

peace!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments

    • sumijelly says:

      @Dak Wan,
      hai dak wan….komen box??emm chantik ker?? πŸ™‚
      itu pun sumi ada hati nak adjust lagi…

      coding?? alahai….sumi x tahu la…
      theme ni dh include sekali..
      tgk la..kalu sumi pandai cari, sumi emel kat dak wan yek…. :love:

Leave a Reply