Tesco @ Semenyih, Selangor

huhuu………acara pada hari Sabtu ialah…..
meneroka ke PASARAYA BARU yang dibuka……
TESCO SEMENYIH………..

Tesco ni baru jer bukak……rasanya last month kot….
konon nak pergi masa perasmian……
tp ……tetau jerla….. confirm crowded…….
x moh la……dh la tgh sarat….
bawa lak hero 2 org nie……
adoi……..x larat la mak cik…….

Tesco 1

(ini dari pandangan luar TESCO)

Tesco park

(ini tempart parking bawah bumbung…..kat luar panas la kete aku nanti…huhuhu)


Pintu masuk Tesco

(ni pintu masuk, aku park kat yang khas untuk FAMILY park.. so, dekat ngan pintu masuk)

pintu 1

(masuk2 jer dh disajikan dengan KEDAI PERMAINAN COTROL)


ATM

(korang x yah risau la..ATM kat sini ada 4 buah yek)


Pintu utama

(ni bahagian CASHIER..x ramai orang sgt mas a nie)

games (pada yang ada anak2 tu…..standby la…lepas jer bayor…..korang kene mengadap GAME CENTRE…..confirm anak2 korang nak main punya…….)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge