Lawak petang bersama Hamzah

Hamzah, Hamzah…kak sumi tahu, ko kan hensem, kacak, bergaya, maskulin….

Agak-agak kalu kak sumi tanya ko, ko leh jawab tak??

Mesti leh kan?? meh sini kak sumi nak tanya ko ni……

1) Agak-agak ko la kan, siap artis yang ko nak sangat rasa penampau??

hamzah

2) Apa benda yang nak sangat ko bagi kat kak sumi sempena Hari Raya ni??

hamzah

3) Kak sumi ada tiket Gold Class siap ada makan FREE lagi tapi citer Jangan Pandang Belakang Congkak 2. Ko nak tengok tak??

hamzah

4) Banyak citer kat blog ko tu yek, mana ko dapat sumer citer tu??

hamzah

5) Tang mana yang ko nampak kak sumi comel yek??

hamzah

6) Semalam Lisa Surihani datang beraya kat umah kak sumi. Ko jeles tak??

hamzah

7) Ko tau tak jiran sebelah umah ko hilang??

hamzah

8) Kat rumah kak sumi ada banyak balance lauk minggu lepas. Meh arr datang beraya umah kak sumi.

hamzah

9) Ko setuju tak kalu kak sumi masukkan ko ke Hospital Bahagia??

hamzah

10) Hamzah, ko tak marah kan kak sumi tanya soklan ni… Sebenarnya banyak nak tanya, tapi kak sumi takut ko makin gila jer…

hamzah

Sebenarnya ini hanya sekadar gurauan jer… tak ad akaitan langsung soklan-soklan tu dengan jawapan…

Hanya untuk melepaskan ketegangan…Lagi pun si Hamzah suka nau buat imiginasi sendiri kat blog dia. Tak caya korang tengok entry ni :

Tapi sebenarnya, best tau kalu korang g jenguk blog si Hamzah ni… memang lawak gila ayat kat blog Hamzah. Sempoi ko….rasa-rasa korang tension, leh la g buka blog dia.. dapat gak kurang kan STRESS…hehehe

hamzah

Meh arr terjah si terbang tinggi-tinggi nie…hehehe

Nota kaki : eemmm… macam nak kene kan orang lain jer… siapa yek?? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Comments

  1. KeKasih Hamzah September 30, 2010
  2. Mak Hamzah September 30, 2010
  3. Bapak Hamzah September 30, 2010
  4. Kakak Hamzah September 30, 2010
  5. Kekasih gelap Hamzah September 30, 2010
  6. Cik Norfa September 30, 2010
  7. has ishak September 30, 2010
  8. kyuubi October 1, 2010
  9. kilaaa October 1, 2010
  10. ReD October 1, 2010
  11. eliss October 1, 2010
  12. makdara TERdiva October 1, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge