Lawak petang bersama Hamzah

On September 30, 2010, in Blog, Kawan, Suka-suka, by Sumijelly

Hamzah, Hamzah…kak sumi tahu, ko kan hensem, kacak, bergaya, maskulin….

Agak-agak kalu kak sumi tanya ko, ko leh jawab tak??

Mesti leh kan?? meh sini kak sumi nak tanya ko ni……

1) Agak-agak ko la kan, siap artis yang ko nak sangat rasa penampau??

hamzah

2) Apa benda yang nak sangat ko bagi kat kak sumi sempena Hari Raya ni??

hamzah

3) Kak sumi ada tiket Gold Class siap ada makan FREE lagi tapi citer Jangan Pandang Belakang Congkak 2. Ko nak tengok tak??

hamzah

4) Banyak citer kat blog ko tu yek, mana ko dapat sumer citer tu??

hamzah

5) Tang mana yang ko nampak kak sumi comel yek??

hamzah

6) Semalam Lisa Surihani datang beraya kat umah kak sumi. Ko jeles tak??

hamzah

7) Ko tau tak jiran sebelah umah ko hilang??

hamzah

8) Kat rumah kak sumi ada banyak balance lauk minggu lepas. Meh arr datang beraya umah kak sumi.

hamzah

9) Ko setuju tak kalu kak sumi masukkan ko ke Hospital Bahagia??

hamzah

10) Hamzah, ko tak marah kan kak sumi tanya soklan ni… Sebenarnya banyak nak tanya, tapi kak sumi takut ko makin gila jer…

hamzah

Sebenarnya ini hanya sekadar gurauan jer… tak ad akaitan langsung soklan-soklan tu dengan jawapan…

Hanya untuk melepaskan ketegangan…Lagi pun si Hamzah suka nau buat imiginasi sendiri kat blog dia. Tak caya korang tengok entry ni :

Tapi sebenarnya, best tau kalu korang g jenguk blog si Hamzah ni… memang lawak gila ayat kat blog Hamzah. Sempoi ko….rasa-rasa korang tension, leh la g buka blog dia.. dapat gak kurang kan STRESS…hehehe

hamzah

Meh arr terjah si terbang tinggi-tinggi nie…hehehe

Nota kaki : eemmm… macam nak kene kan orang lain jer… siapa yek?? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Responses to “Lawak petang bersama Hamzah”

  1. fuhyoo.. hamzah sangat hensem…
    KeKasih Hamzah´s last blog post ..ini adalah sticky post sila ke bawah untuk entry terbaru

  2. Mak Hamzah says:

    kenapa ko main-main dengan anak aku ni??? terasa hati seorang mak tau tak?? sob2..

  3. Bapak Hamzah says:

    saye tak tau nak cakap ape dah.. anak saya tu memang macam tu

  4. Kakak Hamzah says:

    adik saya tu memang pelik sikit kak…

  5. sampai hati buat hamzah macam tu.. kesian dia..

  6. Cik Norfa says:

    cian akak aku takde keje..hahaha

  7. has ishak says:

    hehehe..lawak gak seposen!!
    has ishak´s last blog post ..TopsyTurvyMum First Lucky Draw

  8. kyuubi says:

    haha tak sangka akak ni pandai gak buat lawak ye.. eheheh

  9. kilaaa says:

    hahah. siot je

  10. ReD says:

    hahhaha..lawak ok! baru sparuh cerita, sy dh gelak bdekah2..

    Review Filem Magika : Filem Muzikal Yang Menghiburkan

  11. eliss says:

    jangan eliss sudah laa..hahahahaha
    eliss´s last blog post ..Nasi Kukus Dan Ayam Berempah Percuma

  12. har har..hamzah tu mmg giler..tp msti lagi ramai gadis2 kat luar tu yg giler dgn dia..hoho!

    sumi, meh arr join SGA kat belog MDT :)
    makdara TERdiva´s last blog post ..PINK SPECIAL GIVEAWAY

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: