Siapakah gerangan Liyana Lunia??

Ok… sebelum tu aku nak kongsi satu rahsia pasal nama blod dia… tp AWAS.. jangan gelak ok!!

Puas la aku nak ingat, kekadang aku tercari nama budak comel ni dengan carian Liyana Lunyai.. ades….. rosak..rosak…hahahaha

Sorry yek adik manis, kak sumi nak sebut Lunia jadi Lunyai…hehehehe

liyana

ala…ala… comelnya adik comel ni… comel tak?? (baik korang cakap comel!!)

Aku suka baca blog dia, kerana :

  • comel (terasa pulak diri ni tak comel)
  • Layout dia kemas
  • Entry dia memang best
  • Suka tengok gaya bahasa dia
  • Suka baca Blackberry yang dia dapat review… (errk….ni termasuk ker?? hahaha)
  • Suka baca twitter dia (tapi dia tak pernah balas twitter aku.. oh sedihnya…huhuhu)
  • Suka sibuk nak tahu pasal ‘Aroan‘ dia…

liyana

liyana

Rupanya aku tengok kat referre aku…selama seminggu ni… kebanyakkan nya dari Liyana Lunia . Tempat ke 2 tu… pheewiiiiiiittt…….

bawah dari Redmummy nya referrer…huhuhuhu

Dia pun rajin komen blog aku tp aku jer jarang komen blog dia (jahat kan aku?? huhuhu)

liyana

Ha….. amacam?? terasa cam nak jejak ke http://www.liyanaa.com/ tu ker??

G la cari siapa Aaron tu?? hahahaha

Dan nak tahu kisah di sebalik blog bernama Liyana Lunia, jangna lupa g baca blog dia personally…hehehe

Nota kaki : hahaha….tak pepasal jadi bahan entry aku hari nie…hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments

  1. eiyda says:

    saya pon suke masuk blog dia..hari2 kot…kalo tak komen just baca..yup bahasa dia sangt comel..sampai saya pon kekadang oppstt tertiru lak lam blog saya..hahah jgn mara rr ynn..xD

  2. FeezMior says:

    Oh kak sumi..bila nak buat entry mcmni dkt feez??wakakak..

    btw, mmg susah nk ingt nama belakang Liyana LUNIA tu.. tp mcm comel pulak dipanggil lunyai..hahaha

Leave a Reply

CommentLuv badge