My #toshibaultrabook contest dari Denaihati

On April 19, 2012, in Blog, Peraduan, by Sumijelly

My #toshibaultrabook lebih ringan daripada kasut tumit tinggi yang berada di pasaran!

tak caya??

Berat kan?? 1.13kg tu……….lagi berat dari Toshiba Ultra Book…hehehehe

So, pada sesiapa nak masuk peraduan yang di anjurkan Toshiba bersama Denaihati boleh la mencuba nasib.

Apa lagi jom ikut serta contest yang akan berakhir pada 11.59pm, 23/4/2012.

toshiba

The Toshiba Portégé Z830 UltrabookTM Inspired by Intel is the world’s lightest 13” UltrabookTM with the most complete set of ports. This post is brought to you by Toshiba and Intel. Join the conversation on the Toshiba Portégé Z830 Ultrabook, Inspired by Intel at www.facebook.com/ToshibaNotebookPC.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to “My #toshibaultrabook contest dari Denaihati”

  1. appleijo says:

    dtg tgk entry akak hehe, cayokkk kak sumijelly ;)
    appleijo´s last blog post ..aku g kja naik lrt? haha biar betik!

  2. puanbee says:

    Kreatif , good luck akk ..

  3. Bagus gak tue…. anyway…. BILA NAK CITER PASAL CAVENZI nie… kasi hentak kerusi ngan high heels nie pun bagus gak….hahahaha
    hazman aka species1980´s last blog post ..Cubaan makan 1,000 biji gula-gula @ manisan ( IDEA )

  4. myvitrd says:

    wah semoga berjaya ye.. kerusi urut cavenzi dah sampai ke?.. hehehe
    myvitrd´s last blog post ..My #toshibaultrabook lebih ringan daripada …..

  5. Denaihati says:

    x sangka kasut macam ni cecah lebih 1kg.
    terima kasih menyertai My#Toshinaultrabook dan good luck.

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: