Model Handphone ‘HANGAT’

Korang nak tengok tak MODEL HANDPHONE terbaru…..

Ha..esklusif hanya di Sumijelly.com jer tau……

Korang cari la kat memana blog atau majalah….memang tak der punya……..

Oleh itu perkenalkan…….

Model-modelnya… iaitu

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

model  HP

Eyriqazz dan Jejai

Arghhhhhhhhh…..tension…tension…… kenapa la aku tak g event hari tu..

kalu tak leh gak nak menayang HP tu kat korang gak…….arghhhhhhh……….

model HP

model HP

model HP

eee……..nak Iphone la pulak wat hantaran……banyak la ko..

Hari tu masa sarung cicin tak cakap apa-apa pun…..

Argghhhhhhh…………..

Nota kaki : Kalu korang nak tahu, sempat la jugak  Eyriqazz dan Jejai tunjuk Video Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments

  1. eyriqazz says:

    dussh,terkena juga eden ngan sumijelly..hik3,sediakan iphone 4 sebelum meminang alisya…aku dah tergoda ngan iphone4 ini walaupun digi tersilap kasi yang demo version yang byk perkara takble buat..adussshhhh
    eyriqazz´s last blog post ..Kuih Cek Mek Molek

  2. jai says:

    Reply thru bb bold 9700..hahaha engko ni..kang blackberry nampak trus diaorg amik aku dan eyriqazz jadik model diaorg susah pulak nanti glemer satu kampung..wakakaka

Leave a Reply

CommentLuv badge