Selamat tinggal NOTE II

Sedihnyaaaaaaaaa………………..uwaaaaaaaaaaa….

Pagi tadi bangun tido nak sahur tengok HP dah hanggg….. pastu terus shut down.. on balik… jadi macam tu gak…

Pastu try charge… tak leh charge juga…..

Bawala g opis tanya kengkawan… tukar bateri hp dengan member.. pun tak leh hidup…

Maka… hp tu dah arwah la.. kalau hantar kedai member cakap RM200 -300 juga lak… tapi yang nyata semua DATA tak leh di selamatkan lagi…

Adeh… gambar semua dalam memory card.. contact pula tak banyak yang backup kat google….cuma data2 yang lain la masalahnya ni….. mana nak dpt.. dah lupa… dan tak pernah backup

Selamat tinggal NOTE II… setelah lama berkhidmat dengan saya sejaK bulan Oktober 2012 ..maknanya hampir 4 tahun rupanya..

Emm… dah sedap pakai Note … kene cari Note juga ni…wakakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge