Jom cuba nasib dengan MyM2U Challenge

Antara Maybank2u dengan CIMB.. saya suka lagi bayar bill guna Maybank2u… entah.. mungkin dah terbiasa kot… CIMB pun guna gak… tapi jarang la…hehehe

Sekarang ni MaybanK2u buat peraduan lak —> My M2U Challenge

Jadi saja la cuba nasib kan.. hahaha… dah ada.. try jer.. bukan kene bayar pun kan…

Hadiahnya.. kemain menarik… GADGET, VOUCHER

Memula untuk LEVEL 0…. masa aktifkan M2U Challange ni…

Tapi tak dapat apa2 la… frust kot…hahaha
.
.
.
.
.
Kemudian LEVEL 1

Dapat la LAZADA kupon diskaun 20% untuk pembelian RM30… tapi lom guna lagi la.. hahaha

Sebab belum ada benda nak beli lagi kat LAZADA…hehehe
.
.
.
.
.
Kemudian buka pula untuk LEVEL 2

Jadi.. cuba la tekan kat CLICK ME tu kan..

tunggu …punya tunggu hadiah yang diidamkan.. terusla tekan…

Sekali kuar gambar rimau ni…

Tak ada rezeki la nampaknya… emm.. kene tunggu LEVEL 3, LEVEL 4 dan BONUS WIN jerla….

Emmm………. susah nak dapat hadiah best-best kan… kekadang ikut nasib…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge