Ayam Goreng Pedas dari McDonald’s

Minggu lepas… ayamg gorenng dari McDonald’s mengeluarkan ayamg yang baru… di mana lebih pedas, rangup dan sedap….hehehe. Bagi saya sedap la kan…

Rupanya baru di lancarkan pada 19 Mac 2017 yang lalu….

Nampak lagi menyelerakan pula bila tengok iklan ayam ni…

Perghhhhhhhhh………. dari lapar terus menjadi lapar…kah3…

So.. apa lagi saya pun pergi la ke McDonalds sebab nak cuba.. padahal macam tak leh cuba hari lain kan.. kalau g time baru keluar.. macam goreng pisang panas la.. letak jer habis.. letak jer habis…hahahaha

Harga pun lain dari yang lain la…

5 ketul ayam berharga RM 23.50 manakala 9 ketul ayam berharga RM 39.95… elok la ada bucket macam ni.. sebab selalu tak cukup pun nak makan kalau beli ayam….

Maka untuk set ayam.. terus naik harga nya… selalu kalau beli time promosi dalam RM11.59 tak silap… sekarang harga nya RM 13.65 dah… ok la kan.. dapat ayam 2 ketul, kentang goreng dan air minuman…

Kali ni memang tak beli happy meal sorang satu la.. sebab dah ada klokesi masing-masing.. cuma Zulfadhli jer x gemar makan ayam goreng McD,…. dia jer makan burger…hehehe

Beli 5 ketul ayam, 2 set ayam, 1 set happy meal, 2 cawan air frozen fanta ala-ala slurpee tu serta redem 1 cawan air Latte … total keseluruhan baru RM 59.80…

Ok la… berbaloi2 la… sebab ayam memang jadi kegemaraan masing2-kan….. Jadi.. korang dah cuba lom ayam goreng yang baru ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge