KRR Wednesday Treats

Sapa biasa makan kat Kenny Rogers Roasters mesti tau.. setiap hari Rabu ada promosi untuk pemegang kad KRR…

Jadi kalau tengok jadual yang di paparkan…

Hari ni 29.11.2017 – Rabu ada Beli 1 Percuma 1 untuk menu Kenny Chicken & Pasta Meal….

Harga menu tersebut sepinggan RM22.50.. jadi bila pergi hari rabu jadi percuma untuk pinggan ke 2 la kan… ala.. kira 1 pinggan RM11.25 la kiranya…

Jadi pergila kami berempat….

Maka bayar la hanya RM45.00 untuk 4 set menu di atas….

Ok la kan… kalau makan kat luar pun dalam RM10.00 ..ni beza belas2 jer… sesekali boleh la kan…ada promosi kan. x der promosi tengok jerla..kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge