PERHATIAN : HP ku belum dibaiki lagi!

Hp rosak

waaa………… =( waaaaaa………. =(
aku nak bagi tau lagi sekali..
ulang suara, ulang ayat, ulang kata dan segalanya ulangla…
ingat x lagi aku pernah wat entry Benci nya!!!!!!!!!!!!!!! ……
ala..pasal handphone aku la…

tolongla kengkawan ku…
JANGAN MISS CALL aku!!!!!!!!
aku x leh tgk la MISS CALL, MISS CALL nie…
kalu korang rasa nak suh aku call balik..
korang SMS jer aku…

kenapa aku suh SMS jer…
sebab..aku boleh tgk SMS aku melalui NOKIA PC SUITE..
atau pun aku FORWARD sms aku ke HP My IR @ yang terdekat ngan aku..
jadi…TOLONG!! TOLONG!! TOLONG!!
jangan sesekali korang wat MISS CALL…
kalu aku x dpt trace MISS CALL korang jangan bising yek…

so…sila pastikan korang SMS aku!!
MISS CALL sorry yek.. x di layan…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

  1. admin says:

    hahaha…ko aku tau x main la miss cal..
    miss cal nie.. ko direct jer tepon..

    rainbow tu screen saver la..
    ko hingat sng ker nak dpt..
    hahahaha…… 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge